Získavanie vedomostí
Knowledge Discovery >> Získavanie vedomostí >> zver >> divoké zvery >> cicavce >> 

Cicavec Guide

 
American Beaver
Prehľadávať článok American Beaver American Beaver

bobra, druhé najväčšie hlodavec na svete (ďalej kapybara je najväčší), je dobre známy pre svoju širokú, plochým chvostom, ktorý to faciek na hladine vody upozorňujúce ostatných bobry na blížiace sa nebezpečenstvo

Žije v kolóniách so štyrmi až ôsmimi ďalšími členmi rodiny a označí jeho území s vonnými valmi & ndash .; hromady bahna, že vôňa s žľazových sekrétov

Niekedy sa býva v nore na okraji vody .; častejšie sa žije v dome v tvare domčeka, ktorý sa buduje s vetvami a stromami rúbať s veľkými rezáky.

Stromy výnos kôry a lístia, zvýhodnených potravín v zime. V lete je tiež živí inej vegetácie, najmä vodných rastlín.

Umožňuje priehrad na záplavových oblastí a priniesť stromy bližšie k vode, kde je to najpohodlnejšie.

A utajené a nočné stvorenia, to je trápne na zemi, a teda náchylné k dravcom
zvierat Fakty

Name :. American Beaver ( Castor canadensis
)

Family: Castoridae (Beavers)

Rozsah: Kanada a Spojené štáty

Habitat: Prúdy a jazerá v lesoch

Diéta: kôra, cambium, listy, vetvičky, korene, výhonky a púčiky

hlava a telo Dĺžka: 27 až 43 palcov (70 až 110 cm)

Chvost Dĺžka: 10 - 16 palec (25 až 40 cm)

Hmotnosť: 31 až 59 libier (14 až 27 kg)

Life Cycle: Párenie januára do februára; tehotenstvo 105 až 120 dní, zvyčajne tri až päť súprav narodil

Popis: žltkastý-hnedý až čierny kabát; veľké predné zuby; dlhé fúzy; Veľká čierna, webbed nohy; silné zadné nohy; široký, plochý chvost s veľkou, načernalý váhy

Conservation Status: Časté